Digitale event.
Produksjon.

Macsimum skaper meningsfulle møter mellom mennesker, uansett hvor de befinner seg. Vi kan flytte store, fysiske event rett inn i den virtuelle verden. Helt uavhengig av venue. Vi bygger studio hvor som helst eller benytter våre egne.

Studio rigget i 17 etasje på Rebel, klar for debatt

Alt fra konferanse, webinar, eller TV-show. Vi håndterer coaching, studiodesign, videoredigering, og teknisk produksjon. Dere har lave skuldre og fokuserer på budskapet, vi syr sammen rett digitalt produkt etter deres spesifikasjoner. 

Digital Event, teknisk kontroll, backstage
Teknisk gjennomføring konferanse.

Vi bygger landings side for digitale event og benytter de elementene som best fremmer din sending. For en sømløs forenkling av kundereisen, er vår event-plattform det perfekte redskap for å skape engasjement før, under og etter arrangementet.

Våre tjenester spenner fra high-end webinarmøter med kryptert videostream, til online eventer som inspirerer deltakere.

Digital event på Rebel, to damer foran kamera

Ser du for det mer hybrid arrangement, som streames til flere lokasjoner hvor deltakere kan være online, har vi løsninger for dette også.


Eventfilm.

Visste du at vi også produserte eventfilm? Avhengig av omfang og budsjett, bruker vi enten vårt in-house produksjonsteam, eller godt etablerte aktører.

Vi jobber tett sammen med deg under hele prosessen og kan hjelpe deg med alt fra manus og brief, til filming, etterarbeid og distribusjon. 

Eventfilm fra Den 63. Internasjonale Matematikkolympiaden #IMO2022, produsert av Frame (tidligere Blackfilm), som er en godt etablert aktør.

Intern videoproduksjon fra Proptech Summit i samarbeid med Proptech Norway 

Besøk oss.
Finn oss.
_

Macsimum holder til i Rebel. Universitetsgata 2, 0164 Oslo