Kunnskapsdeling.
Opplevelser.

Macsimum har kontorer midt i Oslo, midt i teknologiutviklingen, nemlig på Rebel. Å være en del av byens kuleste innovasjonsmiljø gjør oss enda mer kreative og kunnskapsrike. Rebeller tråkker ikke oppgåtte stier, rebeller går sin egen vei.

Troen på at kunnskapsdeling på tvers av mennesker, selskaper og bransjer er veien å gå for å skape fremtidens løsninger. Innovasjon oppstår sjelden i enerom! 

rebel-arena-1
pil-ikon peker høyre
Bil på Rebel EXPO - DeLorean

Rebel Arena er det råeste stedet for å skape opplevelser i mils omkrets. Lokaliteter og fasiliteter innbyr til fleksible løsninger med simultankapasitet for hundrevis av deltakere. Alle saler og rom, barer og soner – alle kriker og kroker – er potensiell scene for opplevelser og kommunikasjon. Og maten er byens beste!

rebel-arena

Interessert?
Kontakt oss.
_

Rebel venue, stor konferansesal, med kinooppsett. Mange grå stoler og en rød stol.

Rebel Arena = full flexi! Vi tilbyr fleksibilitet og digitale løsninger som sikrer at du kan gjennomføre ditt arrangement uansett. En konferanse som er booket for fysisk deltakelse kan gå av stabelen digitalt eller som hybrid hvis situasjonen på tidspunktet tilsier dette.

Ta gjerne kontakt med oss og få mer informasjon om Rebel Arena og se gjerne litt mer her om hva som skal til for å gjennomføre et vellykket arrangement.