Sikkerhetsfestivalen, 26-28 august 2024, Lillehammer

Bli med Macsimum på en av Norges største sikkerhetseventer: Sikkerhetsfestivalen 2024!

Er du klar for å dykke ned i informasjonssikkerhet, cybersikkerhet og personvern? Sikkerhetsfestivalen er Norges ledende arena for fagfolk innen disse feltene og trekker årlig hundrevis av deltakere. Fra 26. til 28. august 2024 «tar vi over hele Lillehammer» og forvandler byen til et vibrerende fagsentrum.

Macsimum har over 20 års erfaring i å organisere fagkonferanser som er både lærerike og festlige – og vi er stolte over å ha prosjektledelsen for dette storstilte arrangementet. I samarbeid med Norsk Informasjonssikkerhetsforum, tilbyr vi en helhetlig håndtering av alle aspekter ved festivalen – fra blant annet billetthåndtering, adgangskontroll og partnerhåndtering til logistikk som overnatting og transport.

Er du interessert i å bli med bør du forberede deg på fordypning i et meget spennende program, utviklet av eksperter innen feltet, samt nettverke med noen av de skarpeste hodene i bransjen. Vi gleder oss til å samle engasjerte og lidenskapelige fagfolk, som kan dele kunnskap, ideer og inspirasjon.

Vi gjør oss klare for tre dager med intens læring og festligheter – Sikkerhetsfestivalen 2024 blir en opplevelse uten sidestykke! Sees vi i Lillehammer?

Sikekrhetsfestivalen 26-28 august 2024
Sikekrhetsfestivalen 26-28 august 2024