Årets blomstrende begivenhet på Rebel Arena: NM i blomsterdekorering

NM i blomsterdekorering
Bilde: Interflora

Det var vakre dufter i gangene på Rebel, når Interflora og Norsk Blomsterhandlerforbund arrangerte norgesmesterskapet i blomsterdekorering i helgen den 27-29 oktober 2023. Vi fikk oppleve fantastiske kreasjoner og nydelige oppsatser i fleng – en helg fylt med blomstrende skjønnhet!

Årets tema var «Mangfold», hvor fotografier fra Jimmy Nelson fungerte som en inspirasjon for de deltakende dekoratørene. Deltakerne ble utfordret til å lage blomsteroppsett på en gitt tid og med satte retningslinjer, der målet var å reflektere mangfold med form, farge og struktur. Det var veldig spennende å følge med på deltakernes kreativitet og tekniske ferdigheter og se hvem som ble kåret til Norgesmester!   

NM i blomsterdekorering er en tradisjonsrik konkurranse som har blitt arrangert siden 1968. Arrangementet tiltrekker seg landets mest talentfulle blomsterdekoratører, og vi er stolte av å ha vært vertskap for denne prestisjetunge og blomstrende begivenheten her på Rebel. Se noen av de fantastiske bidragene nedenfor!  

Blomsterbukett - rød
Bilde: Interflora
NM i blomsterdekorering
Bilde: Interflora
Blomsterbukett - rød
Bilde: Interflora

I tillegg til planlegging og prosjektledelse av arrangementet, produserte vi også blant annet nettside og app til konferansen. Denne tilpasset vi til kundens behov og omfang. Ta en titt da vel!

deltakere i NM spiser ved festdekket bord