Dette skjer hos Macsimum

_

Dette skjer.
Macsimum.
_

Vi avvikler sendinger og produksjoner ukentlig, men her er noen av de større arrangementene vi planlegger, organiserer og gjennomfører.

OUGN banner 2024

OUGN, 24-25 april 2024

Macsimum AS bistår Oracle User Group Norway med organiseringen av den årlige vårkonferansen på Rebel i Oslo. Med 8 dedikerte partnere og 7 parallelle spor, er dette en super konferanse for Oracle entusiaster!

Les mer >
NIC Cloud Connect

NIC Cloud Connect, 7-9 November 2023

Macsimum AS spiller en aktiv rolle i den 11. utgaven av Nordic Infrastructure Conference (NIC) – Dette er en førsteklasses konferanse for IT profesjonelle i hele verden, som arrangeres i Oslo Spektrum

Les mer >
Hovedscenen på JavaZone 2023 - sirkustelt og manesje

JavaZone 2023, Oslo Spektrum

JavaZone er Europas største konferanse for utviklere innen åpen kildekode og arrangeres av java Brukerforening i Norge (javaBin). I september måned samles 3200 utviklere og over 50 partnere i Oslo Spektrum. I år er det sirkustema, så det er bare å glede seg…

Les mer >
Illustrasjon av en som rappelerer

Rebel Share Fest, 15 juni

Vi holdt foredrag på RebelSharefest om verdien av opplevelsesbasert kulturbygging, viktigheten av fysiske møteplasser for å få folk tilbake til kontoret, samt hvordan positivt adrenalin kan skape en bedre jobbhverdag… men det var ikke bare snakk!!

Les mer >
NDC logo on the main stage with audience in the background

NDC {Oslo} 2023, Oslo Spektrum

NDC {Oslo} 2023 – konferansen som samler flere tusen utviklere i Oslo Spektrum i mai. Macsimum bistår med prosjektledelse, teknikk, partnerhåndtering, servering, mm.

Les mer >
Techday på Rebel

Techday 2023, Rebel, Oslo

26 april bistod vi Statnett og Elhub med å arrangere #Techday på Rebel. Vi samlet 300 hoder for intensiv fagkunnskap rundt det viktigste og mest innovative innen el-tech om dagen…

Les mer >
Bil som flyr fra månen - Back to the future

OUGN 2023, Rebel, Oslo

24 og 25 april skal Macsimum bistå Oracle User Group Norway med å arrangere sitt «Back to the Future» inspirerte vårseminar på Rebel!

Les mer >