_

Dette skjer.
Macsimum.
_

Vi avvikler sendinger og produksjoner ukentlig, men her er noen av de større arrangementene vi planlegger, organiserer og gjennomfører.

JavaZone 2022, Oslo Spektrum, 7. - 8. September

JavaZone – den største europeiske fellesskapsdrevne konferansen for moderne utviklere fyller 21 år i 2022! Vi gleder oss til to dager med inspirerende teknologisamtaler, praktiske økter, mingling og en fantastisk fest!

JavaZone er organisert av JavaBin, som er den norske Java-brukergruppen. Målet er å organisere en fellesskapsdrevet konferanse for Java-utviklere hvor de kan lære nye ting, dele kunnskap og sosialisere.

IMO, Rebel, 6. - 16. juli 2022

For første gang arrangerte vi Den internasjonale matematikkolympiaden (IMO) i Norge. Konkurransen samlet over 600 deltakere i alderen 15 – 19 år fra mer enn 100 land og ble arrangert fra 6. til 16. juli 2022

Macsimum er stolte og ydmyke over å ha planlagt og organisert dette arrangementet i samarbeid med UiO og Kunnskapsdepartementet. 

NIC, Oslo Spektrum, 31. mai - 2. juni 2022

Fra 31. mai til 2. juni 2022 arrangerte vi NIC X edition, selveste 10-års jubileumet for Nordic Infrastructure Conference. NIC var en klar suksess, med masse fornøyde partnere og deltakere!

Macsimum har i flere år bistått arrangørene av NIC, med planlegging, organisering og gjennomføring av to fullspekkede dager i Oslo Spektrum.

Se link til bilder på vår Instagram. PS. følger du oss?